Біле рідке мило (без запаху) для миття фруктів овочів і ягід
Біле рідке мило (без запаху) для миття фруктів овочів і ягід



Гіпоалергенне крем-мило призначене для використання в їдальнях, кухнях і в харчовій промисловості.

Для миття фруктів, овочів і ягід:

• видаляє "хімічну" плівку, нанесену на фрукти, овочі або ягоди

• знищує бактерії

• безпечно для організму

Яблука

Окремі сорти яблук перед зберіганням натирають воском - це суміш парафіну, воску і сорбінової кислоти.

Груші

Груші при зберіганні можуть обробляти антисептиками. Найчастіше для цього використовується препарат Пралонг, так вони на пару тижнів довше зберігають товарний вигляд.

Виноград

Зберегти виноград дуже складно, тому при транспортуванні і зберіганні вдаються не тільки до регульованої атмосфери, але і до особливих методів. Наприклад, використовують метабісульфіт калію в таблетках, їх рівномірно розкладають на дно ящиків під папір. На повітрі таблетки вступають в реакцію з киснем і виділяють сірчистий газ, антисептик і антиоксидант, який «обкурює» виноград. Також паперову упаковку можуть обробляти фунгіцидами (група пестицидів для боротьби з грибками), що дозволяє в п'ять разів знизити втрати.

Цитрусові

Кращі результати при зберіганні цитрусових дає обгортання кожного плоду в папір, просочений дифенілом. Цей продукт нафтопереробки вважається середньотоксичним, пригнічує розвиток грибків. Заборонено в ЄС і США як канцероген (речовина, що викликає рак). У деяких країнах до дифенілу додають парафін – і цією сумішшю насичують коробки. Іноді використовуються синтетичні антисептики, а шкірка фруктів натирається фунгіцидами. Все це допомагає істотно продовжити термін зберігання.

Картопля

Один з найпопулярніших продуктів зазнає багато сторонніх впливів, перш ніж потрапити до нас на стіл. Підготовка картоплі до зберігання починається ще на грядках. Для боротьби з найпопулярнішою овочевий хворобою, фітофторою, його обприскують хлорокисом міді, бордоською рідиною, цинебом, каптаном та іншими препаратами. Потім збирають, сушать за спеціальною технологією, картопля проходить реабілітаційний період і заліковує рани, нанесені йому під час прибирання. Цей період в два-три тижні так і називається - лікувальний. Потім його охолоджують і відправляють на зимівлю. Уже навесні, коли картопля стає в'ялою і готується проростати, його обробляють хімічними препаратами, щоб продовжити життя. Серед них М-1 (метиловий ефір а-нафтілоцетової кислоти), який вважається малотоксичним для людини, малотоксичний гидрел, при розпаді якого утворюється етилен, ГМК (гідрозід малеїновий кислоти) і ТБ (тетрахлорнітробензол), які вважаються нетоксичними. Але найбільш ефективний засіб від проростання - опромінення слабкими дозами радіації.

Морква

На відміну від інших коренеплодів (буряк, редька), морква зберігається погано. Щоб збільшити термін зберігання зазвичай використовують механічні та хімічні методи захисту. Механічні - крейдування (вимочування в розчині крейди і обсушування) і глинування (моркву занурюють в глиняну бовтанку і сушать). Також плоди обробляють сумішами на основі гліцерину, парафіну з добавкою антисептиків (бензойна кислота, сірчистий газ). Моркву можуть зберігати в піску, змішаному з тирсою і розчином індолу (безбарвне речовина, яка виходить з кам'яно-вугільних смол і пахне нафталіном) або інших антисептиків. Хороші результати були досягнуті при зберіганні моркви в масі з торфу з додаванням настою цибулі, часнику і редьки, а також з переслойкою її полином і мохом. Але широко ці технології не застосовуються.

Томати

Томати збирають з гілок, коли вони ще зеленувато-молочного кольору. Для боротьби з хворобами, особливо з фітофторою, після збору їх кілька годин прогрівають при температурі близько 40 градусів. Дозрівають вони під впливом етилену вже перед викладенням на прилавки.

Огірки

Огірки довго не зберігаються, їх термін життя - 2-3 тижні, в регульованій атмосфері - не більше 40 днів. Щоб продовжити термін зберігання, їх обробляють сумішами мінеральних речовин, покривають шаром крохмалю і загортають поліетиленовою плівкою.

Дині і кавуни

Плоди укладають у контейнери, вистелені обгортковим папером, контейнери заповнюють рідкою сумішшю карбомідоформальдегідной смоли і ортофосфорної кислоти. Через 3-4 години все застигає і перетворюється в пінопласт, який фіксує дині, захищає від хвороб і пошкоджень. Так само можна перевозити і зберігати кавуни. У США дині обробляють фунгіцидами і покривають тонким шаром воску.

Сухофрукти

Часто обробляються хімікатами.

На самих складах для зберігання овочів і фруктів також регулярно проводяться сан. обробки від гризунів, комах, грибків.

Для догляду за дитячою шкірою:

• зволожує і пом'якшує шкіру

• не викликає подразнень

Новости

Мастило Kugellager-Fett

Для безпроблемної роботи системи охолодження слід не забувати про її обслуговування

Позбавитися від шуму в трансмісії!

Фінал ШКМП 2016 Україна!

HaftSchmierfett-Spray. Адгезійна змазка

Всі на ФІНАЛ по ШКМП 2016! 8-9 жовтня на «Чайці» (Київ)

Multi ATF Special AISIN-AW

Зробіть Ваш автомобіль більш економічним!

Третій етап чемпіонату України з ШКМП!

Біле рідке мило (без запаху) для миття фруктів овочів і ягід

Pokemon GO! Водій, будь уважним!

Другий етап чемпіонату України з ШКМП!

Race Party Khmelnitskiy

Перший етап чемпіоната України з ШКМП!

Побутова хімія AMV - розширення дилерської мережі!

Чистимо автомобільні чохли

Зима! Подбайте про руки!

Зимовий омивач для скла

Догляд за паркетними підлогами

Особливості нового техогляду

Сигнали і жести водіїв

Автомеханіки відтворили картини епохи Ренесансу

Audi створила бензин без використання нафти

З 1 жовтня не забудьте включити фари під час їзди за містом!

Таблетки для посудомийних машин 5 в 1

Ефективний і безпечний автошампунь з воском.

Відбілювач "AMV Oxy-Perfect"

Правила руху велосипедистів

Kunststoff-Reiniger - Очисник та захист пластика

Вінниця чекає!

продукция
AMV в м. Києві: м.Васильків, 08600, вул.Робкорівська, 21, тел./факс: (044) 223-36-36, (044) 229-36-36, (044) 229-11-21, info@amv.ua

Відділ з продажу: info@amv.ua
Відділ реклами: reklama@amv.ua